Sökes: Uppdragsledare/ncc logoByggkonstruktör, NCC Teknik AB.

Sista ansökningsdag:  Löpande urval

NCC Teknik levererar tekniska tjänster inom rådgivning, utveckling och projektering till NCC och NCCs kunder. Vi är idag ca 160 anställda på våra tre kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Våra verksamhetsområden är bl.a. bygg-, energi-, miljö-, installations-, geo- och anläggningsteknik. Som tekniska experter är vår uppgift att genom smarta lösningar och effektiva processer stärka NCCs affär och konkurrenskraft. Våra uppdrag ger ofta utrymme för kreativitet i nära samverkan med NCCs projektutvecklings- och produktionsenheter. Nu startar vi upp verksamhet i Luleå och söker därför en byggkonstruktör med erfarenhet av projekteringsledning. Läs gärna mer på www.ncc.se

Som Uppdragsledare/Byggkonstruktör kommer du att arbeta som rådgivande konstruktör med byggprojektering, konstruktionsberäkningar samt i viss mån upprättande av K-handlingar i projekteringsuppdrag. Fokus kommer att vara på rådgivning i tidiga skeden, dvs anbudsskeden, projektutveckling och systemskeden, men i vissa projekt kan det också bli aktuellt att driva bygghandlingsprojektering.
Du kommer också att arbeta som projekteringsledare där du i NCC-projekt ansvarar för att leda och fördela projekteringsarbetet i byggprojekt från tidigt projektutvecklingsskede till överlämnande till slutkund.

Vi söker dig som är civilingenjör med inriktning bygg och har minst 10 års erfarenhet av detaljprojektering av K-handlingar. Erfarenhet av dimensionering är ett krav. Du brinner för att, i samråd med produktionen, hitta kostnadseffektiva och produktionsvänliga lösningar såväl med den ”stora penseln” i tidiga skeden som med den ”lilla penseln” i detaljprojekteringen. Vidare har du erfarenhet av projekteringsledning av hus- eller anläggningsprojekt. Kunskap inom VDC (Virtual Design and Construction) är meriterande.

Du gillar tekniska utmaningar och som person är du positiv, kreativ och ansvarstagande. Du är också affärsmässig och har förmågan att driva arbetet framåt både när du jobbar ensam och i grupp. Din samarbetsförmåga är mycket god och du har lätt för att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du är intresserad av och har förståelse för hela byggprocessen och förstår hur olika val av tekniska lösningar påverkar kostnader, tider mm i byggproduktionen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCCs kontor i Luleå.

Vi erbjuder en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

NCC är stolta över att kunna erbjuda sina medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. De har en bra variation på uppdrag där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos NCC Teknik arbetar man nära sin uppdragsgivare och erbjuds möjlighet att vara en del i hela byggprocessen, från början till slut, nära produktionen.

På NCC är det du som påverkar din utveckling!

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

 

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.