Sökes: Affärsdriven Resurschef, Infraservice Scandinavian AB.

Sista ansökningsdag:  oktober 2013

Infraservice Scandinavian AB är en nytänkande klusterleverantör som erbjuder anläggningsmarknaden tjänster inom huvudområdena bemanning, förmedling och utbildning dvs Resursförsörjning. Genomgående i tjänsteutbudet är att medarbetare och samarbetspartners ska ha rätt kompetens. Affärslogiken bygger på att alltid tillgodose kundernas önskemål om resurser, genom egna anställda eller via kontakter med sitt eget etablerade nätverk. Infraservice AB ombildades 2013 från företaget Järnvägsbyggarna Sverige AB som i sin tur grundades År 2010. Järnvägsbyggarna historia härrör från fd Banverkets producerande enheter Industridivisionen (1986-2007). År 2008 köpte Joakim Stenqvist rättigheterna till varumärket Järnvägsbyggarna. Den stolthet och kamratanda som varumärket stod för hos många av divisionens medarbetare ska bäras vidare av Infraservice och dess medarbetare. Företaget har sitt säte i Nässjö, Småland.
Läs gärna mer om Infraservice på www.infraservice.nu

Som Resurschef kommer du att ansvara för att etablera och utveckla Infraservice Scandinavian AB:s verksamhet i regionen. Rollen innebär ansvar för försäljning, lönsamhet, personal och samarbetspartners med rätt balans på kort och lång sikt. Resurschefen leder och coachar personal i regionen som idag består av åtta medarbetare i Sundsvall, Ånge, Östersund och Kiruna.

Den nya Resurschefen förväntas att utveckla verksamheten och organisation med entreprenörskap inom ramarna för Infraservice affärsmodell. Du kommer att fokusera på ett aktivt säljarbete så en viktig del av rollen är att bygga långsiktiga relationer och kontaktnät med kunder och samarbetspartners i distriktet. Strategisk affärsplanering, operationell och organisatorisk utveckling samt ledarskap är centrala arbetsuppgifter i arbetet. En stor del av arbetstiden förläggs ute i regionen och i direkta kundrelationer där du arbetar till stor del operativt i kundprojekt med affären.

Resurschefen rapporterar till styrelsen och är medlem i företagets ledningsgrupp.

Vi söker dig med gymnasie- eller högskoleingenjörsexamen som grund och kompletterad med flera års erfarenhet från anläggningsbranschen.

Vi tror också att du har några års erfarenhet från en ledande och säljande roll, gärna från anläggningsbranschen eller andra tekniska områden. Du jobbar aktivt med att leda och utveckla andra människor och är en förebild och ett stöd för din grupp och samarbetspartners. Som person har du förmågan att lyfta blicken och se helheten och innehar ett affärsmässigt tänk samtidigt som du är tydlig och konsekvent i ditt agerande.
Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att driva verksamheten mot uppsatta mål, såväl kvalitativa som ekonomiska.

Vi erbjuder en omväxlande och utmanande roll i ett ungt framtidsinriktat företag med gediget kunnande i branschen, där du blir en nyckelperson för vår utveckling och expansion i Norrbottensregionen. Infraservice värdegrund byggs utifrån det rallartraditionen representerade: engagemang, kamratskap och ”jävlar anamma gå på anda”.

 

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Merja Kenttälä, rekryteringskonsult, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77

Joakim Stenqvist, ägare, Infraservice Scandinavian AB, tel. 070-287 60 55.

Mycket välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret nedan senast oktober 2013.

 

Ansök nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Stad (obligatorisk)

Bifoga CV (pdf, doc, docx)

Ta bort
Ta bort
Ta bort
Ta bort

Lägg till ytterligare en fil.

Meddelande

Samtycke till behandlingen av mina personuppgifter. För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

 
Integritet & GDPR
I samband med att du registrerar ditt CV hos Rätt Rekrytering & HR blir dina uppgifter registrerade i vår databas. Att finnas med i vår databas innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som vi tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till vår uppdragsgivare.

Vi skyddar alltid våra kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta oss. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill finnas med i våra register.